Workshop pre hostinských a hotelákov

minSpoločnosť Bidfood Slovakia s.r.o. v Novom Meste nad Váhom nám umožnila dňa 15.05.2023 zúčastniť sa workshopu pod vedením šéfkuchára Ing. Jána Dudu. Žiaci I. ročníka študijného odboru hotelová akadémia a žiaci III. ročníka učebného odboru hostinský, hostinská pripravovali slávnostný obed s modernými technologickými postupmi a nadobudli nové zručnosti a vedomosti.

Slávnostné menu:

Predjedlo
Maslová brioška, údený losos, restovaný špenát, holandská omáčka, pošírované vajíčko

Polievka
Kukuričný krém, červené kari, bravčová panenka

Medzichod
Beluga šošovice, brunoisse zelenina, kreveta v kukuričnom prachu

Hlavné jedlo
Pomaly pečené jarné kuriatko, maslová špargľa, kyslé zemiaky espuma, mäsový jus
Tagliatelle Genovese, trhané bravčové grana padano

Dezert
Lievance a la Suzette.

Srdečne ďakujeme vedeniu spoločnosti Bidfood Slovakia, s.r.o. v Novom Meste nad Váhom a najmä pánovi šéfkuchárovi za zaujímavý, kreatívny a podnetný vyučovací deň strávený na odbornom výcviku.

 

 

Mgr. Radka Kyselicová, majsterka odborného výcviku
PK odborného výcviku